Equi D'or - Horse-wise
 
 
 
Equi D'or Horsematch Quote:"the better half of me"
 
Begeleiding bij het verbeteren van de relatie tussen eigenaar en het paard of begeleiding bij de aanschaf van een nieuw paard, waarbij o.a. gekeken wordt of de karakters van het paard en de koper matchen en of waarom dit paard ons zo aanspreekt en waar het paard voor mag gaan dienen.
En wat als het paard dat we in ons bezit hebben niet aan onze "eisen" voldoet, hoe ga je daar mee om? waar kies je dan voor, welke maatstaven hanteer je?
We gaan samen na of het wel echt nodig is om te verkopen en proberen samen te achterhalen, waarom de "relatie" niet werkt en of waarom het paard niet aan onze "eisen" voldoet.
 
"Als we leren naar ons paard "te luisteren", kunnen we vroegtijdig stappen ondernemen om ons paard te helpen, waardoor het gelukkiger is en minder stress heeft"
 
 
 
 
  •  De relatie verbeteren; "luisteren" naar het paard (analyse van het  probleem).
  •  Nieuw paard zoeken; doel, karakter, gezondheid, welke prestaties worden verwacht etc. het totaal beeld van te voren bepalen.
  •  Anders omgaan met beperkingen van het paard.
  •  Leren luisteren naar je paard; maar al te vaak worden de signalen die een paard ons geeft,  genegeerd en wordt het dier als lastig, stom of onhandelbaar betiteld, maar eigenlijk is het vaak wederzijds onbegrip, Equi d'or is er om begrip te brengen; Equi D'or kan de boodschap van uw paard vertalen, zodat problemen kunnen worden opgelost.
               
          

                                                ........"Verander je paard en begin bij jezelf" ......
                                                            
                                                                                                   (laura van der Werf)