Equi D'or - Horse-wise
 
                     
 
Hartelijk welkom op de website van Equi D'or!
 
Equi D'or is er voor DRESSUURLESSEN, TRAINING VAN UW PAARD / PONY, AANKOOP / VERKOOPBEGELEIDING, CORRECTIE / PROBLEEM OPLOSSEND / HEALING, VIDEOCOACHING en COMMUNICATIECOACHING EN INNOVATIEVE NATUURLIJKE PRODUCTEN.
Equi D'or staat voor een positieve, opbouwende en holistische manier van werken met mens en paard, met als doel dat zowel mens als paard zijn volledig potentieel kan ontwikkelen en benutten; Dat men kan zijn wie men wil en doelen kan verwezenlijken (met respect voor het wezen van het paard); dit door kennis te verschaffen en door mogelijke blokkades op verschillende vlakken op te lossen; fysiek, mentaal, emotioneel.
Het paard is een prachtige bron van inspiratie, motivatie en een confronterende, maar eerlijke spiegel..... Durf jij erin te kijken?!
Equi D'or gebruikt de opgedane kennis en ervaring op het gebied van paarden: Psychologie m.b.t. paarden, training / africhting van paarden, dressuur, rechtrichten, shiatsu en healing.
m.b.t. mensen: coaching, counseling, communicatietraining, empowerment, massage, healing, kennis van wetmatigheden van het leven.
 


 " ...Innerlijke vrede en verbondenheid voor mens, dier en natuur; iedereen zijn eigen meesterschap..."